FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plivanje: Jedrzejczak nastavlja karijeru

VARŠAVA, 5. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Olimpijska i svjetska prvakinjau plivanju Poljakinja Otylia Jedrzejczak (22) ipak će nastaviti sakarijerom unatoč teškim fizičkim i psihičkim posljedicama nakonprometne nesreće u kojoj je poginuo njezin mlađi brat Szimon.
VARŠAVA, 5. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Olimpijska i svjetska prvakinja u plivanju Poljakinja Otylia Jedrzejczak (22) ipak će nastaviti sa karijerom unatoč teškim fizičkim i psihičkim posljedicama nakon prometne nesreće u kojoj je poginuo njezin mlađi brat Szimon.

Jedrzejczak je kobnog 1. listopada bila za upravljačem automobila koji se pri velikoj brzini prilikom nepropisnog pretjecanja zabio u drvo na cesti pokraj Varšave. Jedna od najvećih poljskih sportašica bit će optužena za ubojstvo iz nehata i prijeti joj zatvorska kazna od minimalno šest mjeseci, a maksimalno osam godina, no plivačica nije htjela komentirati optužnicu.

Vratit ću se plivanju jer ga obožavam i držim da mi u sadašnjem trenutku plivanje može samo pomoći da prebrodim tragediju, kazala je Jedrzejczak na konferenciji u Varšavi, dodavši kako joj je jako pomogla psihoterapijska rehabilitacija, te da je već dvaput imala lakši trening u plivalištu.

Olimpijska pobjednica iz Atene 2004. na 200 leptir ima u kolekciji i dva olimpijska srebra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙