FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski plivački savez žali zbog odluke Duje Draganje

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatski Plivački Savez (HPS)poslao je danas pripćenje u kojem "iskreno žali zbog odluke DujeDraganje da prihvati državljanstvo Katara".
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatski Plivački Savez (HPS) poslao je danas pripćenje u kojem "iskreno žali zbog odluke Duje Draganje da prihvati državljanstvo Katara".

"Ovim putem htjeli bi se zahvaliti svima koji su ponudili pomoć u rješavanju statusa hrvatskog plivanja i Duje Draganje, a posebno Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, na čelu s ministrom Draganom Primorcem, Hrvatskom olimpijskom odboru i osobno predsjedniku HOO-a Zlatku Mateši.

Isto tako, zahvaljujemo se Duji Draganji na svemu što je napravio za hrvatsko plivanje i hrvatski šport, a u njegovoj daljnjoj sportskoj karijeri želimo mu puno uspjeha.

Hrvatski plivački savez i plivački klubovi nastaviti će s radom na kontinuiranom uzdizanju hrvatskog plivanja. Želja nam je da s mladom generacijom plivača i plivačica dodatno podignemo kvalitetu hrvatskog plivanja, te da na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine imamo plivače koji će plivati s Draganjom u finalnim utrkama", stoji u priopćenju kojeg je potpisao glavni tajnik HPS-a Tomislav Karlo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙