FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici mokri i skliski

ZAGREB, 3. prosinca 2005. (Hina) - Na većini cesta kolnici su večerasmokri i skliski, pa treba voziti pozornije, javio je Hrvatski autoklubu 19 sati.
ZAGREB, 3. prosinca 2005. (Hina) - Na većini cesta kolnici su večeras mokri i skliski, pa treba voziti pozornije, javio je Hrvatski autoklub u 19 sati.

Na gorskim cestama, te na području Like, Gorskog kotara i duž Jadranske magistrale moguć je nailazak na odrone zemlje i kamenja.

Jak vjetar usporava promet na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, između Bosiljeva i tunela Mala Kapela

Magla smanjuje vidljivost na A6, Rijeka-Zagreb, kod vijadukta Delnice, te na dionici D 60 (Brnaze-Trilj-Imotski-GP Vinjani Gornji), između mjesta Kljenovac i Krivodol, gdje je vidljivost smanjena na svega 20 metara.

Zbog izlijevanja rijeka iz korita, još su za sav promet zatvorene dionice cesta: ŽC 31205 Auguštanovec-Pokupsko; Jamnica-Gradec Pokupski; na području Istre izlila se rijeka Mirna na ŽC 5002 kod mjesta Antenal, vozi se jednim trakom.

Još večeras, 3. prosinca, od 22 do 6 sati ujutro, zbog radova promet će kroz tunel Učka teći naizmjence.

Zatvorena je Maretićeva ulica u Zagrebu, zbog oštećenja kolnika i puknuća vodovodne cijevi.

Zbog radova na raskrižju ulica Jordanovac i Petrova u Zagrebu dolazi do zastoja u prometu, pa vozače HAK poziva da, kako bi izbjegli duža čekanja i gužvu, koriste druge prometnice.

ŽC 6027 na području Zadarske županije zatvorena je u mjestu Manastir kod crkve, zbog oštećenja mosta. Obilazak: Golubić-Obrovac-Žegar.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana pojačan je promet teretnih vozila, na ulasku u Hrvatsku, čeka se oko 2 sata. Na GP Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Na ostalim graničnim prijelazima nema čekanja.

U prekidu je trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres, zbog jakog juga. Od 18 sati u prekidu su i linije Split-Vis te Sućuraj-Drvenik. Ostali trajekti plove redovito.

Posljednji trajekt iz Splita za Supetar isplovit će večeras u 23 sata, umjesto u 20.30 sati, zbog utakmice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙