FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg u G. kotaru usporava promet

ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Slab snijeg pada na područjuDelnica i Gornjeg Jelenja pa je obvezna upotreba zimske opreme nadionici županijske ceste Vrbovsko-Gornje Jelenje, javio je Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Slab snijeg pada na području Delnica i Gornjeg Jelenja pa je obvezna upotreba zimske opreme na dionici županijske ceste Vrbovsko-Gornje Jelenje, javio je Hrvatski autoklub.

Mokar kolnik sa raskvašenim snijegom, mjestimice usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, posebice između tunela Tuhobić i tunela Čardak, gdje snijeg još povremeno pada.

Gusta magla, mjestimice smanjuje vidljivost i usporava promet, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, te na području A3 Bregana-Lipovac, dionici Ivanić Grad-Bregana, kao i duž autoceste A4 Zagreb Goričan. Magla usporava promet i na širem zagrebačkom području, zatim mjestimice u Posavini, te na području Sinja, kao i na drugim cestama u kotlinama.

Jaka kiša, te mokri i skliski kolnici, usporavaju promet na autocesti A1 Zagreb-Split, dionici Pirovac-Vrpolje.

HAK upozorava vozače na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama kroz Liku, Gorski kotar te duž Jadranske magistrale. Nužan je i dodatan oprez, zbog vlažnih kolnika i moguće poledice, posebice na cestama kroz gorje, te na mostovima i usjecima.

Zbog velike količine vode na kolniku ispod željezničkog nadvožnjaka Ilovac u Karlovacu, promet teče otežano, a vozila se propuštaju naizmjence.

Na graničnom prijelazu Macelj, znatno je pojačan ulazak teretnih vozila (sa slovenske strane, vozila čekaju oko 6 sati). Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljeg čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙