FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davis Cup: Hrbaty umjesto Becka u parovima

BRATISLAVA/ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Hrbaty me iznenadiosvojim servisom, pogotovu drugim, kojeg nisam uspijevao napasti i toje presudilo mojem porazu, kazao je Mario Ančić nakon poraza odDominika Hrbatya u finalu Davis Cupa u Bratislavi.
BRATISLAVA/ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Hrbaty me iznenadio svojim servisom, pogotovu drugim, kojeg nisam uspijevao napasti i to je presudilo mojem porazu, kazao je Mario Ančić nakon poraza od Dominika Hrbatya u finalu Davis Cupa u Bratislavi.

U zadnja tri dvoboja sam pobjeđivao, no tada mi je za razliku od večeras pružao dosta šanse na svoj drugi servis. Hrbaty je nadmašio sebe na ovako brzoj podlozi i, ma koliko sam pokušavao mijenjati ritam i skraćivati poene, ništa nije pomagalo. Pogotovu kada je dobio "tie-break" prvoga seta, zapravo, nije ga on dobio, ja sam ga izgubio, dodao je Ančić.

Bilo je jako teško za mene jer ne volim ovakvu igru, kada sve zapravo ovisi o serviranju. Srećom po mene, moj servis me danas služio kao nikad. Bio bih jako sretan kada bi ovakvu igru pružio i u sutrašnjim parovima. Prisiak sigurno neće biti problem jer ga obožavam, kazao je Hrbaty.

Hrvatski izbornik Nikola Pilić kazao je kako će o konačnom pobjedniku odlučivati subotnji parovi.

"Mene valjda jedinog nije iznenadila činjenica da je Kučera ušao umjesto Becka jer sam to znao još prije dva dana. Ljubičić je danas bio pravi, pun samopouzdanja i ne vidim da ga Hrbaty može pobijediti. Mario se borio koliko je mogao više od tri sata i jedino žalim za prvim setom kojeg je nesretno izgubio. Tko dobije parove već je stavio ruku na pokal", kazao je Pilić.

Njegov kolega Miloslav Mečir objavio kako Karol Beck sigurno neće igrati parove, već će o suigraču Michalu mertinaku odlučiti u subotu. Prem najavamo to će gotovo sigurno biti Hrbaty.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙