FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beck: nisam dopingiran

BRATISLAVA, 1. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Slovački tenisač Karol Beckopovrgao je u četvrtak sve češće glasine da je bio pozitivan nadoping-testu nakon polufinala protiv Argentine.
BRATISLAVA, 1. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Slovački tenisač Karol Beck opovrgao je u četvrtak sve češće glasine da je bio pozitivan na doping-testu nakon polufinala protiv Argentine.

Beck u petak igra prvi dvoboj finala Davis Cupa protiv Ivana Ljubičića, a osim ozljede koljena, koju je zadobio u Sankt Peterburgu u listopadu, bori se i sa glasinama da je navodno bio pozitivan na doping-testu.

"Ne, ne postoji nikakav pozitivan nalaz. Očekivao sam slične sumnje jer glasine kolaju već dva tjedna. Ne znam odakle su krenule, ali je iznimno neugodno odgovarati na takva pitanja. Trenutno me više zabrinjava koljeno i Ivan Ljubičić od koga sam izgubio triput", kazao je 57. tenisač svijeta uoči finala Davis Cupa.

Slovački izbornik Miloslav Mečir ipak je uvrstio Becka u sastav, iako se nagađalo da će protiv Ljubičića igrati veteran, 31-godišnji Karol Kučera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙