FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čučićev dokumentarac "La strada" nagrađen u Madridu

ZAGREB, 30. studenoga 2005. (Hina) - Dokumentarac "La strada"scenarista i režisera Damira Čučića nagrađen je kao najbolji film uprofesionalnoj produkciji na Trećem međunarodnom televizijskomfestivalu urbane ekologije, koji je održan u Madridu od 21. do 25.studenoga, izvijestio je danas Hrvatski filmski savez.
ZAGREB, 30. studenoga 2005. (Hina) - Dokumentarac "La strada" scenarista i režisera Damira Čučića nagrađen je kao najbolji film u profesionalnoj produkciji na Trećem međunarodnom televizijskom festivalu urbane ekologije, koji je održan u Madridu od 21. do 25. studenoga, izvijestio je danas Hrvatski filmski savez.

U kategoriji filmova nastalih u profesionalnoj produkciji na Festivalu se natjecalo 19 filmova iz osam zemalja.

U polusatnu dokumentarnom filmu "La strada" snimljenu 2004. Čučić prikazuje ugođaj glavne ulice istarskoga grada Vodnjana u raznim razdobljima dana, zaviruje iza njezinih zidova i portretira ljude koje su valovi povijesti, selidbe i svakodnevni život doveli u arteriju sredozemnoga grada, stoji u kratkoj internetskoj bilješci o filmu.

Damir Čučić (Brežice, 1972.), redatelj, scenarist i producent, napravio je više od 30 alternativnih, kratkih igranih i dokumentarnih filmova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙