FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 17. studenog 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 17. studenog 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Britanski glumac Anthony Hopkins najpoznatiji po Oscarom nagrađenoj ulozi zlog Hannibala Lectera u filmu "Kad jaganjci utihnu" primit će nagradu za životno djelo na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju. Hollywodska udruga stranih novinara koja dodjeljuje Zlatne globuse u srijedu je objavila da će nagradu 67-godišnji Cecil B. DeMille Hopkins primiti na svečanosti 16. siječnja na Beverly Hillsu. Hopkins je za Zlatni globus bio nominiran šest puta u karijeri. Rođen u Walesu, titulu viteza je dobio 1993. godine, ali trenutačno živi u Los Angelesu i prije pet godina je tražio i dobio američko državljanstvo.

LONDON - Gutljaj posebnog Johnnie Walkera spravljenog povodom 200. godišnjica rođenja Škota, koji je stvorio tu marku whiskya košta 862 dolara po gutljaju. Britanska tvrtka Diageo koja proizvodi Johnnie Walker, najprodavaniji whisky na svijetu, vodku Smirnoff, Baileys, pivo Guiness i druga poznata pića, izabrala je najbolje škotske whiskyje, sve starije od 30, a neke i od 70 godina, kako bi stvorila prigodni proizvod. Jedna od 200 proizvedenih boca nedavno je na aukciji u Šangaju prodana za 14.000 funti (24.150 američkih dolara), a drugu je u srijedu na skupu u Londonu o škotskom whiskyju otvorio tvorac tog pića Jim Beveridge.

NEW YORK - Časopis "People" proglasio je glumca Mathewa McConaugheya "najseksipilnijim muškarcem godine", a taj 36-godišnji glumac to shvaća kao znak da je njegova karijera na samom vrhuncu. "Sada sam uspio", kazao je McConaughey za "People". "Čekajte da vidite koje ću uloge sada dobijati", našalio se. McConaughey je 20. najseksipilniji muškarac za "People" koji je prvi put 1985. godine tu čast dodijelio Melu Gibsonu a njega su slijedili Tom Cruise, Richard Gere, Pierce Brosnan i Brad Pitt. Časopis je McConaugheya izabrao zbog "finog južnjačkog šarma". Glumac poznat po filmovima "Vrijeme ubijanja", "Amistad", "Kontakt" ove se godine pojavio u filmovima "Sahara" i "Two for the Money".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙