FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: od ženina ljubavnika tražio 10 tisuća eura naknade

ZAGREB, 8. studenoga 2005. (Hina) - Zagrebački istražni sudac odredioje jednomjesečni pritvor 27-godišnjaku, koji je oteo tri godine mlađegmuškarca i od njega tražio deset tisuća eura naknade, jer mu je spavaosa ženom.
ZAGREB, 8. studenoga 2005. (Hina) - Zagrebački istražni sudac odredio je jednomjesečni pritvor 27-godišnjaku, koji je oteo tri godine mlađeg muškarca i od njega tražio deset tisuća eura naknade, jer mu je spavao sa ženom.

Prevarenog supruga tužiteljstvo tereti za protupravno lišavanje slobode, nanošenje teške tjelesne ozljede i pokušaj iznude na štetu 24-godišnjeg Zagrepčanina, koji je cijeli slučaj prijavio policiji.

Policija tvrdi da se 27-godišnji F. I. prije točno mjesec dana na Aveniji Dubrovnik našao s tri godine mlađim "suparnikom", pozvao ga da uđe u automobil u kojemu je bio još jedan nepoznati muškarac i zagrebačkom ga obilaznicom odvezao prema Samoboru.

U vožnji su ga osumnjičeni i nepoznati pomagač izudarali po glavi i tijelu, a zatim su automobil zaustavili kod vojarne Kerestinec. Tamo su mu zaprijetili da osumnjičenom mora isplatiti 10 tisuća eura i to po tisuću eura svakog 15. u mjesecu, jer je ljubavnom vezom s njegovom suprugom osramotio njega i njegovu obitelj.

Nakon što je 24-godišnjak prijavio zločin policija je uhitila osumnjičenog i predala ga istražnom sucu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙