FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: U BMW-u i garaži skrivao više od pola kilograma amfetamina

ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Više od pola kilograma amfetamina i20 grama kokaina zaplijenjeno je od dvojice muškaraca, od kojih jejedan od ranije poznat po preprodaji droge, doznaje se danas uzagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Više od pola kilograma amfetamina i 20 grama kokaina zaplijenjeno je od dvojice muškaraca, od kojih je jedan od ranije poznat po preprodaji droge, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Dvojicu muškaraca, u dobi od 28 i 29 godina, policija je uhitila u petak poslijepodne, nakon čega je u osobnom automobilu BMW 318 starijeg osumnjičenika pronađeno 110 grama amfetamina, 20 grama kokaina, 88 grama šećera laktoze, namijenjenog miješanju s drogom kako bi povećala njezina težina, i digitalna vaga. Pretragom njegova stana pronađeno je 28 komada streljiva raznog kalibra, 20 grama baruta i tijelo rasprskavajuće mine.

U garaži u blizini Kvaternikova trga koju je unajmio njegov mlađi partner pronađeno je 470 grama amfetamina pakiranih u 15 paketića i vaga.

Ukupno je zaplijenjeno 590 grama amfetamina i 20 grama kokaina. Na ilegalnom zagrebačkom narco tržištu u prodaji "na veliko" droga bi postigla cijenu od oko 30 tisuća kuna, a u "maloprodaji" do 70 tisuća kuna.

U policiji kažu kako su istragom utvrdili da je prvoosumnjičeni 28-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina i kokaina, prepakiravao ih i skrivao u garaži. Drogu je dalje distribuirao drugim preprodavačima, među kojima i drugoosumnjičenom, a oni su, pak, drogu prodavali krajnjim konzumentima.

Zbog zlouporabe droga dvojica uhićenih privedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙