FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maskirani razbojnik opljačkao štedionicu

KRIŽEVCI, 26. studenog 2005. (Hina) - Zasad nepoznat muškarac u dobioko 30 godina, mršav i visok oko 190 centimetara, opljačkao je jučer u17,45 sati poslovnicu Križevačke štedno-kreditne zadruge uPreradovićevoj ulici u Križevcima, priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.
KRIŽEVCI, 26. studenog 2005. (Hina) - Zasad nepoznat muškarac u dobi oko 30 godina, mršav i visok oko 190 centimetara, opljačkao je jučer u 17,45 sati poslovnicu Križevačke štedno-kreditne zadruge u Preradovićevoj ulici u Križevcima, priopćila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Blagajnici A.H. (43) zaprijetio je da će uporabiti vatreno oružje ako mu ne preda novac, a kad je dobio novac (navodno nekoliko tisuća kuna), udaljio se u nepoznatom smjeru.

Bio je odjeven u tamnocrvenu vjetrovku, s tamnoplavom šiltericom i sivomaslinastom majicom navučenom na lice, kaže se u priopćenju policije. Prije oko mjesec dana u istoj je ulici nepoznati pljačkaš presreo zaposlenice iz križevačkoga robnog centra i oteo im utržak koji su nosile u noćni trezor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙