FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Umjesto novca ukrali vrijednosne papire

SVETI KRIŽ ZAČRETJE, 15. studenog 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih imaskiranih pljačkaša jutros su iz poštanskog kombija ispred poštanskogureda u Svetom Križu Začretju ukrali nekoliko vreća u kojemu su bilivrijednosni papiri.
SVETI KRIŽ ZAČRETJE, 15. studenog 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih i maskiranih pljačkaša jutros su iz poštanskog kombija ispred poštanskog ureda u Svetom Križu Začretju ukrali nekoliko vreća u kojemu su bili vrijednosni papiri.

Razbojnički prepad nad djelatnicima pošte dogodio se nešto prije 6 sati dok su otvarali sef kombija. Maskirani napadači uz prijetnju kratkim vatrenim oružjem, najvjerojatnije pištoljima, dvojicu radnika Hrvatskih pošta prisilili su da legnu na pod, a potom su iz sefa ukrali vreće i odvezli se u nepoznatom smjeru.

No, vrlo je vjerojatno da su razbojnici bili razočarani kada su otkrili da u vrećama nije novac već vrijednosni papir. Pretpostavlja se kako su vjerovali da će u kombiju biti dovezena veća količina novca za mirovine koje su trebale stići ovog tjedna.

Za razbojnicima je policija odmah pokrenula potragu, a bilo je blokirano šire područje mjesta pljačke.

U policiji kažu da je riječ o dvojici muškaraca, visokih oko 180 centimetara, koji su bili obučeni u crnu odjeću, s kapama s prorezima za oči i crnim vojničkim čizmama na nogama. Policija je pozvala građane za pomoć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙