FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opljačkan automat klub u Sesvetama

ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Trojica nepoznatih i naoružanihrazbojnika pobjegli su s nešto manje od 20 tisuća kuna iz automatkluba u Sesvetama, nakon što su oružjem zaprijetili djelatnicama, agostima naredili da legnu na pod, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Trojica nepoznatih i naoružanih razbojnika pobjegli su s nešto manje od 20 tisuća kuna iz automat kluba u Sesvetama, nakon što su oružjem zaprijetili djelatnicama, a gostima naredili da legnu na pod, izvijestila je danas policija.

Razbojnici, koje svjedoci opisuju kao mladiće stare dvadesetak godina, u automat klub u Ninskoj ulici upali su u nedjelju nešto iza 22 sata. Jedan od njih je oružje uperio u 23-godišnju djelatnicu, a ona mu je otvorila ladicu s novcem iz koje je mladić uzeo nešto manje od 20 tisuća kuna. Druga dvojica razbojnika ostala su kod ulaznih vrata i dvadesetak gostiju natjerali da legnu na tlo.

Nakon kraćeg prepada, razbojnici su s novcem pobjegli u nepoznato.

Svjedoci tvrde da je jedan od razbojnika bio maskiran vunenom kapom s prorezima za oči, drugi kapuljačom, dok je treći na glavi imao samo kapu šiltericu.

Nekoliko sati ranije u Zagrebu su opljačkane i dvije sportske kladionice, na Trešnjevci i u Sigetu. Iz kladionica u Kranjčevićevoj i Froudeovoj ulici nepoznati razbojnici su prijeteći oružjem zaposlenicama odnijeli po nekoliko tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙