FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Samsung Electronics započeo gradnju novog centra u Slovačkoj

GALANTA, 23. studenog 2005. (Hina/TASR) - Slovački ogranakjužnokorejskog diva Samsung Electronics započeo je pripreme za gradnjunovog logističkog centra u tvornici u Galanti koji će pokrivatipodručje središnje i istočne Europe.
GALANTA, 23. studenog 2005. (Hina/TASR) - Slovački ogranak južnokorejskog diva Samsung Electronics započeo je pripreme za gradnju novog logističkog centra u tvornici u Galanti koji će pokrivati područje središnje i istočne Europe.

Očekuje se da će zahvaljujući tom centru Samsung Electronics Slovakia postati najveći slovački izvoznik s godišnjim prometom u rasponu odu 50 do 90 milijardi slovačkih kruna.

"Samsung je dokaz da ulagač u Slovačkoj može uspjeti i bez državnih poticaja za ulaganja", naglasio je slovački ministar financija Ivan Mikloš.

Predsjednik slovačkog ogranka Samsunga Jong Chan Lee izjavio je da njegova tvrtka trenutno zapošljava 2000 stalnih i 1500 honorarnih djelatnika, a dodatnih 2500 djelatnika radi kod ugovornih dobavljača. Kompanija namjerava sljedeće godine otvoriti 200 novih radnih mjesta.

Gradnja tvornice u Galanti smanjila je nezaposlenost na tom području sa 16,2 u 2002. na 6,4 posto u 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙