FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tijekom leta pokušala otvoriti vrata aviona jer je htjela zapaliti cigaretu

SYDNEY, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jedna Francuskinja izvedena jeu ponedjeljak pred australski sud jer je pokušala otvoriti vratazrakoplova tijekom leta kako bi zapalila cigaretu, javila je agencijaAssociated Press.
SYDNEY, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jedna Francuskinja izvedena je u ponedjeljak pred australski sud jer je pokušala otvoriti vrata zrakoplova tijekom leta kako bi zapalila cigaretu, javila je agencija Associated Press.

Sandrine Helene Sellies (34) bila je pod utjecajem alkohola i tableta za spavanje kada je ušla u zrakoplov Cathay Pacifica na letu Hong Kong - Brisbane.

Žena se izjasnila pred sudom da se osjeća krivom po optužnici za dovođenje u opasnost ljudi i imovine. Sud joj je izrekao uvjetnu kaznu i odredio je da će morati platiti 1000 australskih dolara (730 američkih dolara) u slučaju da je prekrši.

Tijekom leta vidljivo pospana putnica uputila se prema vratima zrakoplova s cigaretom i upaljačem u ruci. Posada zrakoplova uspjela ju je spriječiti da otvori vrata.

Francuskinjina odvjetnica rekla je da je njezina klijentica popila alkohol prije puta kako bi se smirila jer se boji aviona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙