FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australac ranio ženu pokušavajući ubiti prijateljevu kravu

BRISBANE , 24. listopada 2005. (Hina) - Muškarac koji je na zamolbuprijatelja pokušao mecima usmrtiti njegovu kravu dva je puta promašioživotinju, no ozlijedio je ženu koja se automobilom vozila pokrajfarme, izvijestili su u ponedjeljak sudski izvori u australskomBrisbaneu.
BRISBANE , 24. listopada 2005. (Hina) - Muškarac koji je na zamolbu prijatelja pokušao mecima usmrtiti njegovu kravu dva je puta promašio životinju, no ozlijedio je ženu koja se automobilom vozila pokraj farme, izvijestili su u ponedjeljak sudski izvori u australskom Brisbaneu.

Pedesetjednogodišnji Rudolf Stadler iz mjesta Mooloolaba na istočnoj obali Australije pojavio se pred Okružnim sudom u Brisbaneu gdje mu se sudilo zbog nenamjernog nanošenja ozljeda. Na pitanje suda osjeća li se krivim Stadler je odgovorio niječno.

Tužitelj Matt Nathan izvijestio je porotu da je Stadler 17. travnja, nastojeći ubiti kravu na zamolbu svojeg prijatelja Paula Tysona, slučajno drugim ispaljenim metkom pogodio i ranio 46-godišnju Carrie Tunning koja je vozila cestom uz Tysonovu farmu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙