FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Japanac smazao 67 hamburgera u osam minuta

CHATTANOOGA, SAD, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Japanac TakeruKobayashi (27), poznat kao svjetski rekorder u brzom izjedanju hotdogova, smazao je u osam minuta 67 mini hamburgera i osvojio Svjetskoprvenstvo u jedenju hamburgera.
CHATTANOOGA, SAD, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Japanac Takeru Kobayashi (27), poznat kao svjetski rekorder u brzom izjedanju hot dogova, smazao je u osam minuta 67 mini hamburgera i osvojio Svjetsko prvenstvo u jedenju hamburgera.

Kobayashi je osvojio 10.000 dolara nakon što je nadmašio 14 američkih suparnika, na natjecanju koje je samo jedno u nizu bizarnih utrka u brzom uzimanju hrane koje organizira Svjetska federacija natjecateljskog jedenja (IFCE).

"Kobayashi je, bez ikakve sumnje, najveći u toj disciplini na planeti Zemlji", rekao je David Baer iz IFCE-a, organizatora natjecanje u izjedanju hot dogova koje je također osvojio Japanac.

Joey Chestnut morao se zadovoljiti drugim mjestom na natjecanju u Chattanoogi s pojedena 62 hamburgera, dok je treće mjesto pripalo jednoj dami, Sonji Thomas, koja je pojela 56 mini hamburgera u osam minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙