FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ptičja gripa: sastanak izraelskih i jordanskih dužnosnika

AMMAN, 23. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dužnosnici jordanskog iizraelskog ministarstva zdravstva razgovarali su u nedjelju o koracimakoje će poduzeti radi sprječavanja ptičje gripe u njihovim zemljama,doznaje se od službenog izvora.
AMMAN, 23. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dužnosnici jordanskog i izraelskog ministarstva zdravstva razgovarali su u nedjelju o koracima koje će poduzeti radi sprječavanja ptičje gripe u njihovim zemljama, doznaje se od službenog izvora.

Sastanak je održan na mostu Allenby na rijeci Jordanu, gdje su se voditelji veterinarskih služba dviju zemalja u četvrtak bili dogovorili da će uspostaviti usku suradnju i da će njihove službe razmjenjivati informacije.

Jordanski ministar zdravstva Said Darwazeh, kako u nedjelju piše dnevni list al-Destour, izjavio je da će čelnici dviju zemalja razgovarati o mogućnostima suradnje kako bi suzbili moguću epidemiju ptičje gripe.

Jordan je zabranio uvoz peradi i živih ptica iz zemalja u kojima je otkriven virus, a Kraljevsko društvo za zaštitu prirode zabranilo je do daljnjega svaki oblik lova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙