FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U provaliji na Dubcima pronađen mrtav nestali Makaranin

SPLIT,14. studenoga 2005.(Hina) - U provaliji na Dubcima kod Makarskedanas su u 17,20 sati policija i Gorska služba spašavanja pronašliautomobil s mrtvim tijelom 36-godišnjeg Denisa Hofmana iz Makarske,izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.
SPLIT,14. studenoga 2005.(Hina) - U provaliji na Dubcima kod Makarske danas su u 17,20 sati policija i Gorska služba spašavanja pronašli automobil s mrtvim tijelom 36-godišnjeg Denisa Hofmana iz Makarske, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Utvrđeno je kako je riječ o 36-godišnjaku za kojim je danas popodne započela potraga na temelju prijave o nestanku.

Očevid na mjestu pronalaska još traje, no pretpostavlja se da je Denis Hofman automobilom marke "nissan" sletio s kolnika zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti.

Poginuli je jutros oko 4 sata pošao iz Splita u Makarsku, no kako se nakon toga više nije javio obitelji, njegov je nestanak oko 15 sati policiji prijavila majka.

Nakon prijave pozvani su službenici omiške i makarske policijske postaje te pripadnici Gorske službe spašavanja iz Splita, koji su ga i pronašli u provaliji na Dubcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙