FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zapadna obala: Ubijen palestinski militantni vođa

DŽENIN, 13. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski su vojnici unedjelju ujutro u selu blizu grada Dežnina na Zapadnoj obali ubilijednog od vođa palestinskih militanata koji je pripadao pokretu Fatah,javlja agencija Reuters pozivajući se na bolničke izvore.
DŽENIN, 13. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski su vojnici u nedjelju ujutro u selu blizu grada Dežnina na Zapadnoj obali ubili jednog od vođa palestinskih militanata koji je pripadao pokretu Fatah, javlja agencija Reuters pozivajući se na bolničke izvore.

Kako je pak objavila izraelska vojska vojnici su identificirali trojicu napadača u subotu kasno navečer i otvorili vatru na njih. Tijekom potrage pronašli su u susjednoj kući ubijenog jednog od vođa militanata za kojim traga Izrael.

Palestinski bolnički izvori tvrde da se radi o 6-godišnjem Shoji Balawiju, vođi lokalnog ogranka Brigada mučenika al Aqse koje su dio Fataha.

Izraelska vojska je pojačala potrage za palestinskim militantima na Zapadnoj obali nakon palestinskog samoubilačkog napada u kojem je prošli mjesec poginulo šest osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙