FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2006: Bez izgreda u Montevideu

MONTEVIDEO, 12. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Australski nogometašidoputovali su u Montevideo gdje će protiv Urugvaja igrati prvuutakmicu doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006.
MONTEVIDEO, 12. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Australski nogometaši doputovali su u Montevideo gdje će protiv Urugvaja igrati prvu utakmicu doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006.

Za razliku od dolaska u zračnu luku Montevidea prije četiri godine, kada su ih urugvajski navijači pljuvali i gotovo fizički napali, Australci su ovaj put bili puno zaštićeniji. Čuvali su ih naoružani policajci, a formalnosti su obavili u dijelu zračne luke koji koristi urugvajska vojska.

Urugvajci su čak koristili i "mamac-autobus", identičan onom koji je prevozio australske nogometaše do hotela u središtu grada, no nisu zabilježeni nikakvi izgredi tijekom vožnje ulicama Montevidea.

"Sve je normalno, urugvajska policija je dobro odradila svoj posao", kazao je australski izbornik Guus Hiddink, u čijoj je momčadi čak osam igrača hrvatskog podrijetla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙