FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U subotu pet susreta dodatnih kvalifikacija za SP

BERLIN, 11. studenog 2005. (Hina/DPA) - Ovoga vikenda odigrat će seprve utakmice dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo2006. godine u Njemačkoj.
BERLIN, 11. studenog 2005. (Hina/DPA) - Ovoga vikenda odigrat će se prve utakmice dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

Na rasporedu je pet utakmica, od čega tri u europskim kvalifikacijama. U Oslu igraju Norveška i Češka, u Bernu će snage odmjeriti Švicarska i Turska, u Madridu Španjolska i Slovačka, u Montevideu Urugvaj i Australija, a u Port of Spainu Trinidad i Tobago te Bahrain. Uzvratne utakmice na rasporedu su u srijedu, 16. studenoga kada ćemo doznati imena preostalih pet putnika na World Cup u Njemačku.

Do sada je plasman na Svjetsko prvenstvo, osim domaćina Njemačke, izborilo 26 reprezentacija. Pet iz Afrike - Angola, Obala Bjelokosti, Togo, Gana i Tunis, četiri iz Azije - Japan, Iran, Južna Koreja i Saudijska Arabija, 10 iz Europe - Hrvatska, Ukrajina, Nizozemska, Poljska, Engleska, Italija, Portugal, Švedska, Francuska i Srbija i Crna Gora, tri iz CONCACAFA - SAD, Meksiko i Kostarika, te četiri iz Južne Amerike - Argentina, Brazil, Ekvador i Paragvaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙