FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

16. obljetnica utemeljenja HDZ-a u Dubrovniku

DUBROVNIK, , 10. studenoga 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade ipredsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader sudjelovao je večeras u KazalištuMarina Držića u Dubrovniku na prigodnoj svečanosti proslave 16.obljetnice dubrovačkog ogranka HDZ-a.
DUBROVNIK, , 10. studenoga 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade i predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader sudjelovao je večeras u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku na prigodnoj svečanosti proslave 16. obljetnice dubrovačkog ogranka HDZ-a.

Dr. Sander rekao je kako je "HDZ najjača stranka u povijesti Hrvatske, jer su njezini članovi prije 16 godina jasno rekli hrvatskom narodu što žele - samostalnu Hrvatsku, svoju Vladu i svoj Sabor, koji će birati svi Hrvati i građani Hrvatske".

"Imali smo težak put, znatno teži od primjerice Češke ili Slovačke, i ponosni smo i na 1990. i na 1995. i na Domovinski rat, i na hrvatske branitelje jer smo i onda, ali i danas, znali što hoćemo", kazao je predsjednik HDZ-a.

Osvrnuo se i na protekle dvije godine hrvatske Vlade koju vodi HDZ, kazavši kako svi skupa možemo biti zadovoljni s onim što je ostvareno u protekle dvije godine, a Hrvatska je konačno postala i subjektom europske politike.

Prigodnim riječima okupljenima su se obratili i zamjenica predsjednika stranke Jadranka Kosor, potpredsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Frano Matušić, te predsjednica Gradskog odbora HDZ-a i dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙