FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks: ometanje mobitela za normalan rad Sabora

ZAGREB,10. studenoga(Hina) - Uređaj za ometanje GSM signala u Sabornicuje ugrađen kako bi se osigurao normalan rad Sabora, rekao je danas naplenarnoj sjednici predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks.
ZAGREB,10. studenoga(Hina) - Uređaj za ometanje GSM signala u Sabornicu je ugrađen kako bi se osigurao normalan rad Sabora, rekao je danas na plenarnoj sjednici predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks.

Uređaj, kaže, nije ugrađen da bi se zastupnike onemogućilo da kontaktiraju sa vanjskim svijetom, niti je usmjeren protiv neke stranke.

Šeks je time, za rasprave o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade, reagirao ne primjedbu Ingrid Antičević-Marinović (SDP) o isključenosti zastupnika od vanjskog svijeta.

Sabor, istaknuo je Šeks, u tom pogledu samo slijedi praksu kakvu koriste i drugi europski parlamenti.

To će tako biti, sviđalo se to nekome ili ne, najavio je Šeks, podsjetivši da su se neki zastupnici oglušili na jasno istaknute zabrane i višekratna upozorenja da korištenjem mobitela u sabornici ometaju normalan rad Sabora.

Sabor je nastavio sinoć započetu raspravu o Interpelaciji o radu Vlade kojom Klub zastupnika SDP-a upozorava na, kako kažu, zaustavljanje razvoja Hrvatskih željeznica (HŽ).

SDP-ovci ostaju pri tvrdnji da je Vlada u dvije godine mandata zapustila HŽ te da ne ulaže dovoljno u modernizaciju željeznica.

Saborska većina pak uzvraća da Vlada nije odustala od modernizacije HŽ-a, da su ulaganja u tu tvrtku u protekle dvije godine rasla, te da je prekinuta praksa zaduživanja za potrebe tekuće likvidnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙