FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: U samoubilačkom napadu 35 poginulih

BAGDAD, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Bombaš samoubojica ubio je35, a ranio najmanje 25 osoba u četvrtak ujutro u restoranu u središtuBagdada, u koji u vrijeme doručka dolaze pripadnici sigurnosnih snaga,objavila je policija.
BAGDAD, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Bombaš samoubojica ubio je 35, a ranio najmanje 25 osoba u četvrtak ujutro u restoranu u središtu Bagdada, u koji u vrijeme doručka dolaze pripadnici sigurnosnih snaga, objavila je policija.

To je jedan od najvećih napada izvedenih u posljednjih nekoliko tjedana i dogodio se dan nakon što je šest osoba poginulo, a 25 ranjeno u eksploziji automobila bombe u blizini policijske postaje i džamije u Bagdadu.

Medicinski izvori u dvije bolnice su objavili da je ukupan broj mrtvih najmanje 25.

"Bombaš samoubojica koji je nosio prsluk s eksplozivom ušao je u restoran", kazao je policajac kratko nakon eksplozije koja je odjeknula oko 9.30 po mjesnom vremenu.

Policija je dodala da su restoran, gdje je najveća gužva bila u vrijeme doručka, najviše posjećivali pripadnici iračkih snaga sigurnosti premda nije poznato tko je točno bio u restoranu u vrijeme eksplozije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙