FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Steven Spielberg i Electronic Arts potpisali ugovor o suradnji za tri video igrice

LOS ANGELES, 14. listopada 2005. (Hina/AFP) - Redatelj StevenSpielberg i najveća svjetska tvrtka za proizvodnju video igricaElectronic Arts (EA) objavili su u petak da su zaključili dugoročnusuradnju radi proizvodnje triju novih igrica.
LOS ANGELES, 14. listopada 2005. (Hina/AFP) - Redatelj Steven Spielberg i najveća svjetska tvrtka za proizvodnju video igrica Electronic Arts (EA) objavili su u petak da su zaključili dugoročnu suradnju radi proizvodnje triju novih igrica.

"Spielberg će od ove godine izravno raditi sa stručnjacima EA-a za razvoj u Los Angelesu, unoseći svoj tipični pripovjedački stil, dizajn, scenarij i umjetničko viđenje novih igrica", piše tvrtka u priopćenju.

Steven Spielberg (58) je jedan od redatelja financijski najuspješnijih filmova u svijetu u zadnjih 30 godina, autor zabavnih filmova, ali i velikih povijesnih spektakla o trgovini crnim robljem ("Amistad"), holokaustu ("Schindlerova lista"), iskrcavanju u Normandiji ("Spašavanje vojnika Ryana").

Spielberg koji je upravo završio snimanje filma "Muenchen" posvećenog izraelskom hvatanju naredbodavaca krvave otmice na Olimpijskim igrama u Muenchenu 1972., dobio je tri Oscara tijekom svoje karijere, dva za Schindlerovu listu 1994. i jednog za "Spašavanje vojnika Ryana" 1999.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙