FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oliver Stone snima film o 11. rujnu

NEW YORK, 3. studenog 2005. (Hina/AP) - Kontroverzni američki redateljOliver Stone posljednjih nekoliko mjeseci provodi u New Yorku gdje jeveć snimio neke od scena koje će se naći u njegovu novom filmu, ujednoprvom holivudskom filmu o terorističkom napadu na New York 11. rujna,izvijestili su u četvrtak producenti filma iz tvrtke Paramount MichaelShamberg i Stacey Sher.
NEW YORK, 3. studenog 2005. (Hina/AP) - Kontroverzni američki redatelj Oliver Stone posljednjih nekoliko mjeseci provodi u New Yorku gdje je već snimio neke od scena koje će se naći u njegovu novom filmu, ujedno prvom holivudskom filmu o terorističkom napadu na New York 11. rujna, izvijestili su u četvrtak producenti filma iz tvrtke Paramount Michael Shamberg i Stacey Sher.

Shamberg i Sher novinarima su objasnili kako su se sa Stoneom dogovorili da namjerno neće inzistirati na "pretjerano uvjerljivim" scenama rušenja zgrada Svjetskog trgovinskog centra, budući da je riječ o osjetljivim scenama koje su još živo urezane u pamćenje stanovnika New Yorka.

Nakon nekoliko mjeseci razgovora sa stanovnicima grada, obiteljima poginulih u napadima i preživjelima, producenti su obećali kako film neće biti snimljen u maniri "Titanica" te da nije zamišljen kao klasični film katastrofe.

U središtu priče scenarista Andree Berloffa su dvojica policajaca koji su preživjeli rušenje "blizanaca" te su izvučeni iz ruševina nakon 22 sata. Glumit će ih Nicolas Cage i Michael Pena. Prema zamisli Berloffa gledatelji će događaje od 11. rujna pratiti kroz njihove doživljaje i iz njihove perspektive. Osim u New Yorku, veći dio filma bit će sniman u filmskim studijima Paramounta u Los Angelesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙