FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: U napadima ubijeno najmanje 9 osoba

BAGDAD, 6. studenog 2005. (Hina/AFP) - Najmanje devet Iračanaubijeno je u nedjelju u napadima u Iraku, od kojih troje u atentatuautomobilom-bombom u zapadnom dijelu Bagdada, doznaje se odsigurnosnih izvora.
BAGDAD, 6. studenog 2005. (Hina/AFP) - Najmanje devet Iračana ubijeno je u nedjelju u napadima u Iraku, od kojih troje u atentatu automobilom-bombom u zapadnom dijelu Bagdada, doznaje se od sigurnosnih izvora.

"Tri civila su ubijena i sedam je ranjeno u eksploziji automobila-bombe u 17,40 po lokalnom vremenu u četvrti Yarmouk", rekao je jedan izvor ministarstva unutrašnjih poslova.

Tri vozača kamiona s građevinskim materijalom za američku bazu ubijeni su sjeverno od glavnog grada.

Vozači koji su izašli iz američke baze, ubijeni su vatrenim oružjem blizu Balada, 70 km sjeverno od Bagdada, rekao je jedan časnik iračke vojske.

U Baiji je jedan policijski časnik ubijen vatrenim oružjem pred svojom kućom, prema policijskom izvoru.

Zapadno od Kirkuka jedna civil je ubijen i trojica su ranjena oko 12 sati u eksploziji podmetnute bombe čija je meta bio američki konvoj, prema jednom policijskom izvoru Kirkuka.

U Baaqoubi je jedan policijski pukovnik ubijen i jedan civil ranjen kada su naoružane osobe napale automatskim oružjem policijsku postaju na ulazu u grad, prema policijskom i bolničkom izvoru.

U jugoistočnom dijelu Bagdada pronađeno je tijelo jednog carinika s iračko-sirijske granice, koji je ubijen vatrenim oružjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙