FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljska traži dopuštenje FIFA-e

VARŠAVA, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Poljski nogometni savez(PZPN) zatražio je dozvolu od Međunarodne nogometne federacije (FIFA)da u prijateljskom susretu protiv Ekvadora i Estonije nastupi iChristoph Dabrowski, bivši član mlađih njemačkih reprezentacija.
VARŠAVA, 3. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Poljski nogometni savez (PZPN) zatražio je dozvolu od Međunarodne nogometne federacije (FIFA) da u prijateljskom susretu protiv Ekvadora i Estonije nastupi i Christoph Dabrowski, bivši član mlađih njemačkih reprezentacija.

Dabrowski ima poljsko i njemačko državljanstvo, do sada je prikupio više od 100 nastupa u Bundesligi, a trenutačno je član Hannovera.

"Vjerujemo kako nema pravnih zapreka da Dabrowski zaigra za poljsku reprezentaciju. Nadamo se kako će nam FIFA upaliti zeleno svjetlo," poručili su iz PZPN-a.

Poljaci u svoje redove žele dovesti i Argentinca Maura Canoroa, koji je od 2001. godine član Wisle Krakov, a posljednih sezona jedan je od najboljih veznih igrača u poljskom prvenstvu. Cantoro je svjestan kako su njegovi izgledi za nastup u dresu "Gauča" vrlo mali pa je prihvatio poziv poljskog izbornika Pawela Janasa.

U redovima poljske reprezentacije već nastupa jedan naturalizirani igrač - Nigerijac Emmanuel Olisadebe, napadač Panathinaikosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙