FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cantoro poput Biloša

VARŠAVA/ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Za razliku od Hrvatskognogometnog saveza (HNS) koji još uvijek iščekuje pozitivan odgovorDaniela Biloša, Poljaci su uspjeli nagovoriti Argentinca Maura Canoroada prihvati poziv u reprezentaciju i tako ojača poljsku vrstu naSvjetskom prvenstvu u Njemačkoj.
VARŠAVA/ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Za razliku od Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) koji još uvijek iščekuje pozitivan odgovor Daniela Biloša, Poljaci su uspjeli nagovoriti Argentinca Maura Canoroa da prihvati poziv u reprezentaciju i tako ojača poljsku vrstu na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Argentinac hrvatskih korijena još važe ponudu HNS-a nadajući se pozivu u reprezentaciju Argentine. Za razliku od Biloša, Cantoro je svjestan kako su njegovi izgledi za nastup u dresu "Gauča" vrlo mali pa je prihvatio poziv poljskog izbornika Pawel Janas. Canto je karijeru započeo u Velezu iz Sarsfielda, a potom je igrao za peruanski Universitario, te bolivijski Blooming Santa Cruz, a od 2001. godine član je Wisle Krakov. Posljednih sezona jedan je od najboljih veznih igrača u poljskom prvenstvu.

"Uskoro ćemo nadležnim službama podnijeti zahtjev za državljanstvo i nadam se kako će sve proteći u najboljem redu. Mauro je sjajan igrač, baš takav nam nedostaje u reprezentaciji," poručio je Janas.

Poljski izbornik je najavio kako će u reprezentaciju pokušati dovesti i njemačkog B reprezentativca Christopha Dabrowskog, koji ima poljsko i njemačko državljanstvo. Dabrowski je do sada prikupio više od 100 nastupa u Bundesligi, a trenutačno je član Hannovera.

U redovima poljske reprezentacije već nastupa jedan naturalizirani igrač - Nigerijac Emmanuel Olisadebe, napadač Panathinaikosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙