FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski boksači optimistični uoči odlaska na SP

PULA, 3. studenog 2005. (Hina) - U Puli su u punom jeku završnepripreme najboljih hrvatskih boksača, koji će od 13. do 21. studenogasudjelovati na 13. svjetskom seniorskom boksačkom prvenstvu koje će seodržati u kineskom gradu Mianyangu.
PULA, 3. studenog 2005. (Hina) - U Puli su u punom jeku završne pripreme najboljih hrvatskih boksača, koji će od 13. do 21. studenoga sudjelovati na 13. svjetskom seniorskom boksačkom prvenstvu koje će se održati u kineskom gradu Mianyangu.

Na tom svjetskom natjecanju boje Hrvatske branit će Filip Palić (60 kg), Boris Katalinić (64 kg), Borna Katalinić (69 kg), Matej Matković (75 kg), Mario Šivolija (81 kg), Vedran Đipalo (91 kg), te Ivica Bačurin (+91 kg), koji su na današnjoj konferenciji za novinare izrazili zadovoljstvo pripremama u Puli, istaknuvši pritom kako su spremni kako na kondicijskom tako i na tehničkom planu.

"Teško je govoriti o medaljama na takvom natjecanju, no smatram da naši boksači imaju kvalitetu i sposobni su svakoga pobijediti. Upravo iz tog razloga, uz korektno suđenje, možemo od njih očekivati vrlo dobre rezultate, pa i neku medalju", istaknuo je izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pero Tadić.

Po njegovim riječima boksači nisu opterećeni uspjehom, jer su svjesni snage i kvalitete koje posjeduju.

"U boksu može odlučivati jedan udarac ili sudac u ringu. Stoga smatram da boksače ne treba opterećivati medaljama, oni su iskusni, konkurencija je velika i u takvim okolnostima doista je sve moguće", poručio je izbornik Pero Tadić.

Osvajač srebrne medalje na posljednjem Europskom prvenstvu održanom u Puli Mario Šivolija kazao je kako su hrvatski boksači spremni na ovoj svjetskoj smotri učiniti nešto veliko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙