FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjeverna Koreja optužila SAD da ugrožava nuklearne pregovore

SEUL, 2. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američko zamrzavanje imovinesjevernokorejskih tvrtki za koje se sumnjiči da pridonose nuklearnomprogramu Pjongjanga dovodi u opasnost multilateralne pregovore onuklearnom programu, ocijenio je u srijedu službeni sjevernokorejskidnevnik Rodong Sinmun.
SEUL, 2. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američko zamrzavanje imovine sjevernokorejskih tvrtki za koje se sumnjiči da pridonose nuklearnom programu Pjongjanga dovodi u opasnost multilateralne pregovore o nuklearnom programu, ocijenio je u srijedu službeni sjevernokorejski dnevnik Rodong Sinmun.

"Američko ponašanje prijeti onemogućavanju iskrenih napora Narodne Demokratske Republike Koreje oko uspješnosti petog kruga pregovora šestorice", piše sjevernokorejski dnevnik pozivajući na ukidanje sankcija.

Američki State department objavio je 22. listopada da je uvrstio osam sjevernokorejskih tvrtki na crnu listu optužujući ih da pridonose vojnom nuklearnom programu Pjongjanga.

Multilateralni pregovori o sjevernokorejskom nuklearnom programu trebali bi se nastaviti 9. studenoga u Pekingu, objavila je u utorak japanska novinska agencija Kyodo, citirajući diplomatske izvore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙