FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Identificirano troje Hrvata poginulih u zrakoplovnoj nesreći u Italiji

ZAGREB/RIM, 31. listopada 2005. (Hina) - Troje Hrvata koji su poginuliu zrakoplovnoj nesreći u Italiji nakon polijetanja iz zračne luke uBergamu su pilot Aleksander Peičić (50), njegova supruga Tatjana Sesek(50) i kopilot Katja Popović (35), doznala je Hina u Ministarstvuvanjskih poslova i europskih integracija u ponedjeljak.
ZAGREB/RIM, 31. listopada 2005. (Hina) - Troje Hrvata koji su poginuli u zrakoplovnoj nesreći u Italiji nakon polijetanja iz zračne luke u Bergamu su pilot Aleksander Peičić (50), njegova supruga Tatjana Sesek (50) i kopilot Katja Popović (35), doznala je Hina u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija u ponedjeljak.

Talijanska policija je priopćila da su pronađene crne kutije iz zrakoplova dvomotorca zrakoplovne kompanije Tradeair, koji je vozio po narudžbi kompanije za slanje pošiljki DHL i koji se srušio poslije polijetanja sa zračne luke Orio al Serio u Bergamu na letu prema Zagrebu.

Dvije crne kutije letjelice koja se srušila u noći s nedjelje na ponedjeljak nešto poslije polijetanja sa zračne luke Orio al Serio su predane policiji radi istrage.

Kontrolni toranj zračne luke je odmah poslije polijetanja zrakoplova izgubio kontakt s njime, a pretpostavlja se da je zrakoplov udario u žice dalekovoda zbog guste magle. U svakom slučaju, pilot je uspio izbjeći još veću tragediju pošto je usmjerio zrakoplov u polje i izbjegao kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙