FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitke ministra Biškupića i gradonačelnika Bandića za Ramazanski Bajram

ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednikKomisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić u prigodiblagdana Ramazanskog Bajrama uputio je danas predsjedniku Mešihata,muftiji hadži Ševku ef. Omerbašiću.
ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić u prigodi blagdana Ramazanskog Bajrama uputio je danas predsjedniku Mešihata, muftiji hadži Ševku ef. Omerbašiću.

"Prigodom blagdana Ramazanskog Bajrama, u ime Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade Republike Hrvatske, i u svoje osobno, upućujem Vama i svim hrvatskim građanima Islamske vjeroispovijedi iskrene čestitke sa željom da ovi dani blagdana budu izvor istinske radosti i svekolikog zauzimanja za dobrobit članova Vaše zajednice, kao i svakog čovjeka u Republici Hrvatskoj. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u čestitki ministra kulture Bože Biškupića.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić čestitao je Bajram - blagdan darivanja predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Ševku Omerbašiću i pripadnicima Islamske zajednice.

"Neka se ovo bajramsko raspoloženje trajno nastani u srcima vašim te da svi zajedno shvatimo da smo u ovom našem Gradu Zagrebu pozvani iz dana u dan, činiti dobro, pogotovo prema ljudima koji su potrebiti naše pomoći, a time izgrađujemo humaniji i pravedniji svijet", navodi se, među ostalim, u čestitki zagrebačkog gradonačelnika Bandića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙