FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Omar Sharif "postao kršćanin, treba ga ubiti"

RIM, 29. listopada 2005. (Hina/AR) - Po ocijeni islamskih ekstremista,slavni egipatski glumac Omar Sharif, pošto je glumio svetog Petra utv-filmu u dva nastavka koji je talijanska televizija RAI prikazala uponedjeljak i utorak, postao je kršćanin i zato ga treba ubiti,prenosi talijanska agencija ADNKRONOS.
RIM, 29. listopada 2005. (Hina/AR) - Po ocijeni islamskih ekstremista, slavni egipatski glumac Omar Sharif, pošto je glumio svetog Petra u tv-filmu u dva nastavka koji je talijanska televizija RAI prikazala u ponedjeljak i utorak, postao je kršćanin i zato ga treba ubiti, prenosi talijanska agencija ADNKRONOS.

Na jednoj od internet stranica koje upotrebljava al-Qaida objavljena je poruka kako Omara Sharifa treba ubiti, a potpisao ju je "bachirma1" nazvavši Sharifa "nevjernikom".

"Omar Sharif je potvrdio da je prigrlio obožavanje križarskog rata i snimio je nekoliko filmova u kojima je glumio svetog Petra za talijansku televiziju. On je križar koji vrijeđa islam i muslimane i dobiva pljesak talijanskog naroda. Dajem vam jedan savjet, draga braćo, ubijte ga", stoji u poruci na internetu koju prenosi talijanska agencija.

Agencija ocjenjuje da autor prijetnje živi u Italiji i dobro govori talijanski.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙