FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čobanković: počinje isplata poticaja i potpora poljoprivrednicima

ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Ministar poljoprivrede, šumarstvai vodnoga gospodarstva Petar Čobanković rekao je danas da je počelaisplata potpora i poticaja poljoprivrednicima u ukupnom iznosu od 320milijuna kuna te da nema nikakvih razloga za paniku, nezadovoljstvoili sumnju da neće biti isplaćene potpore.
ZAGREB, 27. listopada 2005. (Hina) - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković rekao je danas da je počela isplata potpora i poticaja poljoprivrednicima u ukupnom iznosu od 320 milijuna kuna te da nema nikakvih razloga za paniku, nezadovoljstvo ili sumnju da neće biti isplaćene potpore.

Sve ono što smo početkom listopada zacrtali vezano za isplatu potpora i poticaja, do konca ovoga mjeseca bit će isplaćeno, rekao je ministar poljoprivrede Petar Čobanković na konferenciji za novinare.

"Ministarstvo će sa sutrašnjim danom isplatiti 320 milijuna kuna. Bit će potpuno isplaćena ili bolje rečeno gotovo je već isplaćena kompletna proljetna sjetva - krušna žita, uljana repica i pivski i stočni ječam", rekao je Čobanković.

Bit će isplaćeno i dva mjeseca potpore za mlijeko, odnosno jedan dio poticaja za mlijeko bio je isplaćen početkom listopada, a danas i sutra bit će isplaćen drugi dio, kazao je ministar.

Isplaćen je i drugi kvartal za ribe i bit će isplaćeno dva sloga investicijskih potpora u vrijednosti od 11 do 12 milijuna kuna.

Najavio je da Ministarstvo nastavlja dalje sa isplatama, te da će sljedeći tjedan vjerojatno biti isplaćeni poticaji za drugi kvartal za tov junadi i svinja, a zatim dolazi na red isplata sjemenske proizvodnje i dalje uobičajenom dinamikom, najavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković.

(Hina) xbma ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙