FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Polaznici ratne škole u Vukovaru

VUKOVAR, 26. listopada 2005. (Hina) - U okviru programa izobrazbeVukovar je danas posjetilo 25 polaznika osmog naraštaja Ratne škole"Bana Josipa Jelačića".
VUKOVAR, 26. listopada 2005. (Hina) - U okviru programa izobrazbe Vukovar je danas posjetilo 25 polaznika osmog naraštaja Ratne škole "Bana Josipa Jelačića".

U Gradskoj vijećnici polaznike, predvođene zapovjednikom Ratne škole brigadirom Ivanom Benetom, primio je vukovarski gradonačelnik Tomislav Šota.

U razgovoru s gradonačelnikom brigadir Beneta je rekao kako bi se od iduće godine početak akademske godine za polaznike Ratne škole "Bana Josipa Jelačića" mogao obilježavati u Kninu, a završetak u Vukovaru.

U spomen na poginule u obrani Hrvatske polaznici su položili vijence na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata te podno Križa za slobodnu Hrvatsku na ušću Vuke u Dunav. Također su nazočili stručnom izlaganju "Značaj obrane Vukovara u stvaranju RH".

Ratna škola "Bana Josipa Jelačića" najviša je hrvatska vojna škola u kojoj se školuju visoki časnici razine čina brigadira.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙