FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Naftaši petro-dolare ulažu u Singapuru

SINGAPUR-zanimljivostiNaftaši petro-dolare ulažu u SingapuruSINGAPUR, 11. listopada 2005. (Hina/dpa) - Bogati arapski naftaši, upotrazi za sigurnim mjestom u kojem bi mogli uložiti svojepetro-dolare, sve više se okreću luksuznim nekretninama u Singapuru,prenosi dnevni list The Straits Times pozivajući se na agencije zanekretnine.
SINGAPUR, 11. listopada 2005. (Hina/dpa) - Bogati arapski naftaši, u potrazi za sigurnim mjestom u kojem bi mogli uložiti svoje petro-dolare, sve više se okreću luksuznim nekretninama u Singapuru, prenosi dnevni list The Straits Times pozivajući se na agencije za nekretnine.

Zainteresiranih ima i u Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu i Iranu, a prema pisanju spomenutog lista, jedna je bliskoistočna zaklada nedavno kupila 430 stambenih jedinica u tornju nazvanom "Sail" u Marina Bayu.

Mnogi bliskoistočni investitori su se ozbiljnije okrenuli prema Aziji nakon terorističkih napada u SAD-u u rujnu 2001., nakon kojih im je postalo puno teže ulagati u tu zemlju.

"Oni sada koriste Singapur kao način proboja za ulaganja u Aziji", ocijenio je Fazlur Rahman Kamsani, izvršni direktor tvrtke za konzalting i nekretnine Chesterton International.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙