FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Strateški savez Podravke i Rieber&Son na poljskom tržištu

KOPRIVNICA, 26. listopada 2005. (Hina) - Rieber Food Polska S.A. iPodravka International Export-Import Sp.z o.o. osnovali su strateškisavez u segmentu prodaje i distribucije na poljskom tržištu,objavljeno je danas iz Podravke.
KOPRIVNICA, 26. listopada 2005. (Hina) - Rieber Food Polska S.A. i Podravka International Export-Import Sp.z o.o. osnovali su strateški savez u segmentu prodaje i distribucije na poljskom tržištu, objavljeno je danas iz Podravke.

Taj savez tvrtki kćeri uglednih prehrambenih kompanija, norveškog Rieber&Son i hrvatske Podravke, rezultat je gotovo jednogodišnjih priprema i dogovora strateških partnera te predstavlja značajan iskorak u unapređenju poslovanja obiju strana.

Savezom, koji službeno započinje 1. studenoga 2005. godine, Podravka i Rieber stvaraju zajedničku prodajnu snagu koja je bitno veća i snažnija od postojećih prodajnih organizacija svakog partnera te je u cijelosti organizirana u skladu s potrebama velikog i zahtjevnog poljskog tržišta.

Istodobno, oba partnera time ostvaruju i značajne uštede na troškovima prodaje i distribucije, objavljeno je iz Podravke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙