FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zamjenik britanskog premijera Prescott u srijedu u Zagrebu

ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Dopredsjednik britanske vlade JohnPrescott u srijedu će posjetiti Zagreb, gdje će se sastati s hrvatskimpremijerom Ivom Sanaderom i predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem,priopćeno je u utorak iz britanskog veleposlanstva u Zagrebu.
ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - Dopredsjednik britanske vlade John Prescott u srijedu će posjetiti Zagreb, gdje će se sastati s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom i predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem, priopćeno je u utorak iz britanskog veleposlanstva u Zagrebu.

Zamjenik premijera Tonyja Blaira s premijerom Sanaderom će se sastati u Banskim dvorima u 14.30 sati, a razgovarat će o bilateralnim i temama vezanim uz EU, uključujući i praktičnu potporu Velike Britanije, koja do kraja godine predsjeda Europskom unijom, hrvatskim naporima na putu u punopravno članstvo u Uniji, kaže se u priopćenju.

Nakon sastanka, u 15.15 sati, predviđena je zajednička konferencija za novinare u zgradi Vlade.

Tijekom prvog posjeta jednog člana britanske vlade Zagrebu otkako je Hrvatska početkom mjeseca započela pristupne pregovore s EU-om, Prescotta će u 16.30 sati u svojem uredu primiti i predsjednik RH Stjepan Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙