FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjenčanje Athine Onassis u prosincu

ATENA, 24. listopada 2005. (Hina/AFP) - Athina Onassis (20), unuka iposljednja potomkinja grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisapriprema se za vjenčanje sa svojim brazilskim dečkom Alvarom Alfonsomde Miranda 3. prosinca u Sao Paulu, prema izvoru bliskom nasljednicikoji je potvrdio informaciju popularnog grčkog dnevnog lista Ethnos.
ATENA, 24. listopada 2005. (Hina/AFP) - Athina Onassis (20), unuka i posljednja potomkinja grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa priprema se za vjenčanje sa svojim brazilskim dečkom Alvarom Alfonsom de Miranda 3. prosinca u Sao Paulu, prema izvoru bliskom nasljednici koji je potvrdio informaciju popularnog grčkog dnevnog lista Ethnos.

Mladenka je pravoslavka, a mladoženja katolik i još nisu izabrali po kojem vjerskom obredu će obaviti vjenčanje, precizira Ethnos.

Na primanju se očekuje 750 uzvanika.

Athinu smatraju jednom od najbogatijih žena na svijetu. Ona je nasljednica legendarnog grčkog brodovlasnika i zadnje dvije godine živi u Brazilu sa svojim izabranikom koji je otac petogodišnje djevojčice iz prethodne veze.

Oboje su zaljubljenici u konje i jahanje, a Brazilac je na Olimpijskim igrama u Sydneyu osvojio brončanu medalju u ekipnom preponskom jahanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙