FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinska "Koka" jamči sigurnost i zdravstvenu ispravnost svojih proizvoda

VARAŽDIN, 22. listopada 2005. (Hina) - Direktor varaždinske "Koke"Nenad Klepač izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare uVaraždinu da ta tvrtka jamči sigurnost i zdravstvenu ispravnost svojihproizvoda.
VARAŽDIN, 22. listopada 2005. (Hina) - Direktor varaždinske "Koke" Nenad Klepač izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare u Varaždinu da ta tvrtka jamči sigurnost i zdravstvenu ispravnost svojih proizvoda.

Istaknuo je da se zdravstvena ispravnost njihovih proizvoda kontrolira u nekoliko ovlaštenih laboratorija, centara i instituta te da je godine 2004. provedeno 110.000 analiza u svim proizvodnim fazama.

Odgovorni u "Koki" tvrde kako svi njihovi proizvodi na putu do kupaca prođu 25 različitih laboratorijskih kontrola ispravnosti.

"Cjelovita proizvodnja peradarskog mesa u 'Koki' integrirana je i zaokružena cjelina koja se kontrolira po svim fazama proizvodnje. Takav sustav kontrolirane proizvodnje zasigurno je najmoderniji u Europi te daje potrebna jamstva i sigurnost", rekao je danas novinarima Nenad Klepač.

U "Koki", koja radi u sklopu poslovnog sustava "Vindija", ističu da se sve proizvodi u zatvorenim objektima u koje ptice ne mogu ući, a farme su osigurane zaštitnim ogradama i dezinfekcijskim barijerama. Zaposlenici obvezatno nose zaštitnu odjeću i obuću.

Direktor poslovnog sustava "Vindija" Dragutin Drk i direktor "Koke" Nenad Klepač nisu odgovorili na novinarska pitanja vezana uz moguću štetu u poslovanju, objašnjavajući da je to poslovna tajna. Istaknuli su samo da su svi proizvodi "Koke" certificirani i spremni za izvoz u zemlje Europske unije" te da već sada zadovoljavaju sve uvjete i propise koje traži EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙