FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nika Fleiss: Hvala Bogu da sam uspjela

ZAGREB/SOELDEN, 22. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska skijašica NikaFleiss, koja je bila 15. u veleslalomu Svjetskog kupa u Soeldenu, imapuno razloga za zadovoljstvo. Po prvi puta u karijeri osvojila jebodove u veleslalomu Svjetskog kupa, a u drugoj vožnji imala ječetvrto vrijeme.
ZAGREB/SOELDEN, 22. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska skijašica Nika Fleiss, koja je bila 15. u veleslalomu Svjetskog kupa u Soeldenu, ima puno razloga za zadovoljstvo. Po prvi puta u karijeri osvojila je bodove u veleslalomu Svjetskog kupa, a u drugoj vožnji imala je četvrto vrijeme.

"Proteklih sezona toliko sam se mučila s veleslalomom i hvala Bogu da sam napokon uspjela. Moram reći da je staza u drugoj vožnji bila odlična, što se ne može kazati za prvi lauf", izjavila je Nika Fleiss.

Uoči ove sezone Nika je puno više trenirala veleslalom. "I ne samo veleslalom, već i brze discipline. Mislim da mi je treniranje brzih disciplina značajno pomoglo da ostvarim ovako dobar rezultat u veleslalomu", dodala je hrvatska skijašica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙