FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janica Kostelić odradila prvi trening nakon ozljede

ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Trostruka olimpijska pobjednicaJanica Kostelić odradila je u četvrtak u austrijskom Hintertuxu prvitrening nakon ozljede mišića prije tri tjedna, kazao je direktorreprezentacije Vedran Pavlek.
ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić odradila je u četvrtak u austrijskom Hintertuxu prvi trening nakon ozljede mišića prije tri tjedna, kazao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Unatoč iznimno teškim uvjetima sa snijegom i maglom Janica Kostelić je, uz nadzor liječničke ekipe, uspješno odradila trening i to su vrlo ohrabrujuće vijesti uoči početka nove i jako naporne sezone, koja će kulminaciju doživjeti na Olimpijskim igrama u Torinu u veljači 2006. Sezona tradicionalno starta veleslalomom 22. listopada u Soeldenu, a vodstvo reprezentacije tvrdi da je nastup Janice Kostelić na ovom austrijskom ledenjaku još uvijek pod znakom pitanja.

"Pred Janicom je izuzetno zahtjevna sezona, u kojoj će u Svjetskom kupu nastupati u svim disciplinama, kao i na Olimpijskim igrama u Torinu. Dobra vijest jest da je Ivica Kostelić potpuno zdrav i motiviran pred početak sezone, a čak je i smršavio sedam-osam kilograma. U vrlo dobroj formi su Ana Jelušić i Nika Fleiss, koje su na najbolji mogući način odradile pripreme u Argentini, te se od njih također očekuje napredak u odnosu na prošlu sezonu", kazao je Pavlek.

Središnji događaj sezone bit će Olimpijske igre u Torinu, gdje će hrvatsko skijanje u svakoj od disciplina, muškoj i ženskoj, imati pravo na po četiri skijaša ili skijašice. Zasad je poznato da će Janica Kostelić nastupiti u svim disciplinama, Ivica Kostelić i Nika Fleiss u svima osim spusta, a Ana Jelušić samo u slalomu i veleslalomu. Oni su zasad jedini evidentni kandidati, no sigurno je da će u Torino putovati i Matea Ferk, Dalibor Šamšal, Ivan Ratkić, Natko Zrnčić-Dim i Danko Marinelli, a vjerovatno i Yvonne Schnock, Tin Široki i Ivan Olivari.

Završnica Svjetskog kupa je od 15. do 19. ožujka 2006. u švedskom Areu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙