FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivica Kostelić slomio mali prst

ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš IvicaKostelić slomio je mali prst na lijevoj ruci na treningu slalomskogrolanja na Sljemenu.
ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić slomio je mali prst na lijevoj ruci na treningu slalomskog rolanja na Sljemenu.

Ivica je slomio prst prilikom pada nakon čega je prevezen u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, gdje je mu je nakon rengenskog pregleda doktor Boris Matec stavio longetu. Ivica Kostelić se potom uputio na Ortopedsku kliniku na Šalatu gdje ga je pregledao i liječnik hrvatske skijaške reprezentacije, Ranko Bilić, a potom je odlučeno kako će Ivica dobiti gips formiran prema skijaškom štapu.

"Ivica će nastaviti s treninzima, međutim izbjegavat će treniranje slaloma kako bi se izbjegli udarci u ruku, te će više trenirati veleslalom i brze discipline," kazao je za HINA-u, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozrena Mueller. Oporavak i zacijeljenje loma prsta očekuje se kroz šest tjedana.

Sredinom rujna na treningu veleslaloma na švicarskom ledenjaku Zermatt ozlijedila se i Janica Kostelić, kojoj je dijagnosticirana parcijalna ruptura tetive bicepsa femorisa na hvatištu za sjednu kost. Nakon oporavka trostruka olimpijska pobjednica je u četvrtak, odradila u austrijskom Hintertuxu prvi trening.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙