FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miroljub Labus s predstavnicima srpske nacionalne manjine

VUKOVAR, 21. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednik Vlade Srbije iCrne Gore Miroljub Labus danas se u Vukovaru, uoči potpisivanjaDeklaracije o ponovnoj uspostavi trajektne veze između Vukovara ivojvođanskog mjesta Bača, u Generalnom konzulatu SiCG-a u Vukovarususreo s predstavnicima srpske nacionalne manjine sa saborskimzastupnikom Vojislavom Stanimirovićem.
VUKOVAR, 21. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednik Vlade Srbije i Crne Gore Miroljub Labus danas se u Vukovaru, uoči potpisivanja Deklaracije o ponovnoj uspostavi trajektne veze između Vukovara i vojvođanskog mjesta Bača, u Generalnom konzulatu SiCG-a u Vukovaru susreo s predstavnicima srpske nacionalne manjine sa saborskim zastupnikom Vojislavom Stanimirovićem.

Nakon sastanka bez nazočnosti novinara Labus je u izjavi novinarima izrazio zadovoljstvo što su se, kako je rekao, Srbi u Hrvatskoj integrirali u hrvatsko društvo na političkoj, kulturnoj i društvenoj razini. To dokazuje i sudjelovanje predstavnika srpske nacionalne manjine u vlasti na svim razinama ocijenio je Labus.

Na novinarski upit o čemu su predstavnici srpske nacionalne manjine razgovarali s potpredsjednikom Vlade Srbije i Crne Gore Miroljubom Labusom saborski zastupnik Vojislav Stanimirović kratko je rekao kako su "dotaknuta pitanja povratka izbjeglica i rješavanja stanarskih prava".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙