FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Engleska: Portugalac Ronaldo optužen za silovanje

LONDON, 19. listopada 2005. (Hina) - Nogometaš Manchester UnitedaPortugalac Cristiano Ronaldo (20) uhićen je i zadržan na ispitivanju ulondonskoj policiji Scotland Yard zbog optužbe za silovanje, tvrdiagencija AFP.
LONDON, 19. listopada 2005. (Hina) - Nogometaš Manchester Uniteda Portugalac Cristiano Ronaldo (20) uhićen je i zadržan na ispitivanju u londonskoj policiji Scotland Yard zbog optužbe za silovanje, tvrdi agencija AFP.

Scotland Yard je u srijedu priopćio uhićenje 20-godišnjeg muškarca zbog silovanja u jednom londonskom hotelu 2. listopada, a ispitana je, ali ne i zadržan još jedan 30-godišnji muškarac.

Tog datuma je Manchester United igrao u Londonu protiv Fulhama, a optužbe protiv Ronalda podnijele su dvije zasad nepoznate ženske osobe. Ronaldo je odmah 3. listopada otputovao u Portugal.

U Engleskoj je dosdad zabilježeno nekoliko sličnih slučajeva optužbi za silovanje u koju su bili upleteni poznati nogometaši, no zasad nijedan slučaj nije završio na sudu. Tako je u rujnu 2003. u Londonu 17-godišnja djevojka prijavila zbog silovanja petoricu muškaraca, među njima i po jednog nogometaša Chelsea i Newcastlea, no taj slučaj je odbačen zbog nedostatka dokaza. Ove godine u lipnju napadač Arsenala Robin van Persie je proveo dva tjedna u pritvoru također zbog navodnog silovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙