FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MojPosao kroz pet godina posredovao u zapošljavanju 35.000 osoba

ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Posrednik na tržištu rada uHrvatskoj, portal MojPosao (www.MojPosao.net) u proteklih je petgodina, po vlastitim procjenama, direktno posredovao u zapošljavanjuviše od 35.000 osoba u Hrvatskoj, istaknuo je povodom obilježavanja 5.godina aktivnog rada portala Nenad Bakić, direktor Grupe Selectio, usastavu koje je i MojPosao.
ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Posrednik na tržištu rada u Hrvatskoj, portal MojPosao (www.MojPosao.net) u proteklih je pet godina, po vlastitim procjenama, direktno posredovao u zapošljavanju više od 35.000 osoba u Hrvatskoj, istaknuo je povodom obilježavanja 5. godina aktivnog rada portala Nenad Bakić, direktor Grupe Selectio, u sastavu koje je i MojPosao.

Tijekom pet godina od hobi-projekta, mojposao.net postao je glavni regrutacijski kanal za više od 7.000 hrvatskih organizacija, naglašava Bakić. Ujedno, portal će od 1. studenoga, povodom obljetnice, besplatno davati savjete za pisanje životopisa za posloprimce - korisnike MojPosao.

S današnjim danom, MojPosao bilježi i okrugli broj od 30.000 aktivnih istaknutih životopisa te više od 95.000 registriranih korisnika.

Tijekom pet godina, naslovnica MojPosao imala je 44.823 oglasa za posao, a mnogi posloprimci stupili su u kontakt s poslodavcima i isticanjem svog životopisa.

Istodobno s projektom, rasla je i Grupa SELECTIO, ponuđač usluga u upravljanju ljudskim resursima u Hrvatskoj, sa skoro 50 stalno zaposlenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙