FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjuardese pozvane da bojkotiraju Jodie Foster

LOS ANGELES, 29. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američki sindikati zaposlenihu zračnom prijevozu pozvali su svoje članove da bojkotiraju film"Flightplan", s Jodie Foster u glavnoj ulozi, za koji drže danegativno prikazuje njihovo zvanje, rekla je u srijedu glasnogovornicasindikata, prenosi AFP.
LOS ANGELES, 29. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američki sindikati zaposlenih u zračnom prijevozu pozvali su svoje članove da bojkotiraju film "Flightplan", s Jodie Foster u glavnoj ulozi, za koji drže da negativno prikazuje njihovo zvanje, rekla je u srijedu glasnogovornica sindikata, prenosi AFP.

Krimić koji je zabilježio rekordan broj gledatelja u Sjedinjenim Državama prošlog vikenda, govori o majci, čija kći nestaje tijekom leta preko Atlantika, i koja nailazi na potpunu nevjericu osoblja zrakoplova.

Tri sindikata koja okupljaju stjuardese i stjuarde pobunila su se protiv takvog scenarija, u kojem je jedna stjuardesa zapravo teroristica.

To je neodgovorno jer kompromitira povjerenje koje mora postojati između osoblja i putnika, kaže glasnogovornica i precizira da su tri sindikata pozvala njihovih 80.000 članova da ne idu gledati taj film.

Producent filma, tvrtka Touchstone Pictures za sada nije reagirala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙