FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čobanković u posjetu Crnoj Gori

PODGORICA, 17. listopada 2005. (Hina) - Ministar poljoprivrede,šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske Petar Čobanković,koji se na čelu hrvatskog izaslanstva nalazi u dvodnevnom radnomposjetu Crnoj Gori, sastao se u ponedjeljak poslijepodne u Podgoricisa crnogorskim ministrom poljoprivrede Milutinom Simovićem.
PODGORICA, 17. listopada 2005. (Hina) - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske Petar Čobanković, koji se na čelu hrvatskog izaslanstva nalazi u dvodnevnom radnom posjetu Crnoj Gori, sastao se u ponedjeljak poslijepodne u Podgorici sa crnogorskim ministrom poljoprivrede Milutinom Simovićem.

Kako saznaje Hina, dvojica ministara su razmijenila iskustva iz rada tih ministarstava, te mogućnostima suradnje Hrvatske i Crne Gore u oblastima poljoprivrede i vodnog gospodarstva.

Naznačene su konkretne aktivnosti na tom planu što će biti i potvrđeno sporazumima o veterinarskoj suradnji i suradnji u oblasti zdravstvene zaštite bilja između vlada Hrvatske i Crne Gore, koje će dvojica ministara potpisati u utorak u Podgorici.

Izaslanstvo hrvatskog Ministarstva poljoprivrede u utorak će obići i poljoprivredni sajam u glavnom gradu Crne Gore, a u Privrednoj komori Crne Gore razgovarat će s predstavnicima crnogorskih poljoprivrednih proizvođača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙